• Program


    MET 2016/2017 Verdi: Traviata

    MET 2016/2017 Verdi: Traviata

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, 160 perc, 2017

    Olasz nyelven, magyar és angol felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 5. hétfő, 19:00

    Rendező: Willy Decker

    Karmester: Nicola Luisotti

    Szereplők: Szonja Joncseva, Michael Fabiano, Thomas Hampson

    Az Ifj. Alexandre Dumas Kaméliás hölgy című romantikus-szentimentális regénye és színdarabja által ihletett librettó hősei - a súlyosan beteg, a képmutató társadalom által használt, de ugyanakkor kiközösített luxusprostituált Valery Violetta és GermontAlfred  -tragikus szerelme Verdi halhatatlan muzsikájának jóvoltából az operarepertoár egyik alapkövévé vált, noha 1853-as bemutatója bukás volt. Verdi nagyobb léptékű drámái után a Traviátában a szerelmespár szűk fókusza Verdit a legmélyebb, szívből jövő zene komponálására inspirálta. A bukott nő alakja a benne rejlő kimeríthetetlen vokális és színpadi lehetőségekkel a közönség és az előadók képzeletét egyaránt magával ragadja, Violetta szerepét pedig a szoprán repertoár csúcsteljesítményeként tartják számon.

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
    Megértésüket köszönjük!
    Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

    Forgalmazó: Cikanek Management

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016