• Program


    MET 2017/2018 Donizetti: Szerelmi bájital

    MET 2017/2018 Donizetti: Szerelmi bájital

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, 159 perc, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 18:00

    Rendező: Bartlett Sher

    Vezényel: Domingo Hindoyan
    Díszlet: Michael Yeargan
    Jelmez: Catherine Zuber
    Fény: Jennifer Tipton
    Szereposztás: Pretty Yende (Adina), Matthew Polenzani (Nemorino), Davide Luciano (Belcore), Ildebrando D’Arcangelo (Dulcamara)

    Ha rövid, ám annál önfeledtebb kikapcsolódásra vágyik, ne mulassza el Donizetti miniatűr remekművét! A kétszer egyórás opera garantáltan nem hagyja nyugodni a rekeszizmokat – a szövegíró, Felice Romani a megszokott vígjátéki karaktereket ezúttal igazi jellemekkel ruházta föl. A szembesülés talán épp azért olyan mulattató, mert mindannyian magunkra ismerhetünk a kikapós menyecske, a mulya szerelmes, a nagyszájú katona vagy a szélhámos csodadoktor valamelyikében… A Met egyik legnépszerűbb repertoárdarabját ezúttal Bartlett Sher 2012-es, tradicionális rendezésében láthatják a mozinézők. A félszeg Nemorinót, aki az operairodalom egyik legszebb tenoráriáját (Una furtiva lagrima) énekli, Matthew Polenzani személyesíti meg; Dulcamara doktorként a hazánkban is népszerű, sármjával sokakat meghódító Ildebrando D’Arcangelo lesz látható. Adinaként Pretty Yende, Belcoreként Davide Luciano szórakoztatja a közönséget. A produkció karmestere a fiatal Domingo Hindoyan lesz.

    Az előadás hossza 1 szünettel értendő.

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    vígjáték két részben

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016