• Program


    MET 2017/2018 Mozart: Cosí fan tutte

    MET 2017/2018 Mozart: Cosí fan tutte

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Új előadás, 211 perc, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 18:00

    Rendező: Phelim McDermott

    Vezényel: David Robertson
    Díszlet: Tom Pye
    Jelmez: Laura Hopkins
    Fény: Paule Constable
    Szereposztás: Amanda Majeski (Fiordiligi), Serena Malfi (Dorabella), Kelli O’Hara (Despina), Ben Bliss (Ferrando), Adam Plachetka (Guglielmo), Christopher Maltman (Don Alfonso)

    Idén két Mozart-opera is szerepel a Metropolitan közvetítéssorozatában, ráadásul két, időben egymáshoz közel álló, ám annál különbözőbb opusz. A varázsfuvola a fény győzelmét hirdeti a sötétség felett; a Così fan tutte ezzel szemben jóval kiábrándultabb világképet tár elénk – tanmese a párkapcsolati hűségről, pontosabban hűtlenségről; arról, hogy Don Alfonso szerint a nők természetüknél fogva képtelenek betartani a párjuknak tett esküjüket. Hogy e nem éppen politikailag korrekt tétel igazolást nyer-e a darab végén? Megtudja, aki nem mulasztja el megnézni a Così fan tuttét! Néhány évvel ezelőtt már látható volt a Così a Met HD adásainak során; az akkori tradicionális előadást most Phelim McDermott új színpadra állítása váltja fel, aki a történetet az 1950-es évek közegébe helyezi. A jórészt fiatal tehetségekre építő szereposztás húzóneve a Don Alfonsót éneklő, jövőre Budapesten is fellépő Christopher Maltmané; a zenei irányítás David Robertson kezében összpontosul.

    Az előadás hossza 1 szünettel értendő.

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016