• Program


    MET 2017/2018 Puccini: Tosca

    MET 2017/2018 Puccini: Tosca

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Új előadás, 173 perc, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 18:00

    Rendező: Sir David McVicar

    Vezényel: Andris Nelsons
    Díszlet és jelmez: John Macfarlane
    Fény: David Finn
    Koreográfia: Leah Hausman
    Szereposztás: Kristine Opolais (Tosca), Vittorio Grigolo (Cavaradossi), Bryn Terfel (Scarpia), Patrick Carfizzi (Sekrestyés)

    A Tosca nem csak a világ operaszínpadainak, de a Metropolitannek is az egyik legtöbbször játszott darabja: az évad kezdetéig 950 alkalommal tűzték műsorra a Lincoln Centerben és elődjében. Az izgalmas, krimielemeket sem nélkülöző cselekményhez szorosan hozzátapad Róma városának topográfiája – a turisták előszeretettel keresik fel az opera eredeti helyszíneit, a Sant’Andrea della Valle templomot, a Farnese-palotát és az Angyalvárat, hogy újra és újra átélhessék Floria Tosca, Mario Cavaradossi és Scarpia báró szerelmi háromszögének történetét. A Met Tosca-előadásai hosszú időn át elválaszthatatlanok voltak Franco Zeffirelli pompás, élethű díszleteitől; a HD adások nézői az elmúlt években egy jóval modernebb (és épp ezért megosztóbb) változattal ismerkedhettek meg Luc Bondy rendezésében. A most látható új produkciót Sir David McVicar rendezi, főszerepeiben pedig napjaink kiválóságai: Kristīne Opolais, Vittorio Grigolo és Bryn Terfel láthatók. Az előadást Andris Nelsons vezényli.

    Az előadás hossza 2 szünettel értendő.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016