• Program


    MET 2017/2018 Rossini: Szemiramisz

    MET 2017/2018 Rossini: Szemiramisz

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | először HD-ben, 240 perc, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 18:00

    Rendező: John Copley

    Vezényel: Maurizio Benini
    Díszlet: John Conklin
    Jelmez: Michael Stennett
    Fény: Gil Wechsler
    Szereposztás: Angela Meade (Szemiramisz), Elizabeth DeShong (Arsace), Javier Camarena (Idreno), Ildar Abdrazakov (Asszúr), Ryan Speedo Green (Oroe)

    Szemiramisz függőkertjeit az ókori világ hét csodájának egyikeként tartották számon. Rossini Szemiramiszát viszont az idei Metropolitan-évad egyik csodájaként várhatjuk: a csaknem egy évszázadra elfelejtett remekmű rendkívüli nehézségei miatt ritka vendég az operaszínpadokon. A Metben a 19. század végén lezajlott néhány előadást követően 1990-ben újították fel a darabot – most ez a produkció, John Copley rendezése éled fel, hogy újra meggyőzze a világ operarajongóit: Rossini komoly operái is épp annyi értéket rejtegetnek, mint jóval ismertebb vígoperái (köztük a felülmúlhatatlan Sevillai borbély). Maurizio Benini első osztályú Rossini-karmesterként és a Met egyik legfoglalkoztatottabb művészeként kapott felkérést a mű vezénylésére. A címszerepet éneklő Angela Meade néhány éve kirobbanó sikert aratott az Ernani Elvirájaként; mellette Elizabeth DeShong (Arsace), Javier Camarena (Idreno) és a karizmatikus orosz basszista, Ildar Abdrazakov (Asszur) alakítják az operaritkaság főszerepeit.

    Az előadás hossza 1 szünettel értendő.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016