• Program


    Miklósa Erika estje

    Miklósa Erika estje

    A világhírű opera-énekesnő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, Erkel, Verdi, Puccini leghíresebb operamelódiái mellett számos zenei meglepetés is vár a közönségre.
    Miklósa Erika partnere Balczó Péter a Magyar Állami Operaház kiváló tenoristája lesz, az Óbudai Danubia Zenekart hallhatjuk Silló István vezényletével, a művésznő kiváló, visszatérő koncertpartnereit.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 28. szerda, 20:00

    A világhírű opera-énekesnő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, Erkel, Verdi, Puccini leghíresebb operamelódiái mellett számos zenei meglepetés is vár a közönségre.
    Miklósa Erika partnere Balczó Péter a Magyar Állami Operaház kiváló tenoristája lesz, az Óbudai Danubia Zenekart hallhatjuk Silló István vezényletével, a művésznő kiváló, visszatérő koncertpartnereit.

    Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
    Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat.
    Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.
    Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.
    Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában válthatók vissza:
    Nyitvatartás: július 13-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 és július 14-től hétköznap 14:00-18:00.

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016