• Program


    Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

    Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

    Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 17:00

    MIKULÁS ÜNNEPSÉG A CSOKOLÁDÉ MÚZEUMBAN

    Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.

    A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a két órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei. Ugyanis mindenki elkészítheti díszdobozba csomagolt ünnepi csokoládéját, melyet az ünnepek közeledtével akár a Mikulás csizmába vagy a karácsonyfa alá is tehet szeretteinek.

    Majd varázslatos díszterembe invitáljuk a kis-és felnőtt gyermekeket, ahol
    terített asztalnál, halk zeneszó mellett forró csokoládét szolgálunk fel. Csengettyűszóra a Mikulás is megérkezik, teli puttonya ajándékokat rejt minden gyermeknek és természetesen a szüleik részére is.

    Mindenkit szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállítás ünnepi élményével!

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016