• Program


    MINDENKI FŐSZEREPLŐ - KREATIVITÁS. BENNED - a Rögtönzések Színháza mint Üveggyöngyjáték

    MINDENKI FŐSZEREPLŐ - KREATIVITÁS. BENNED - a Rögtönzések Színháza mint Üveggyöngyjáték

    A playback színház az improvizációs színház olyan formája, amely az interaktivitást, a történetmesélést állítja a színházi előadás középpontjába: a nézők hangulatokat, életérzéseket, történeteket, álmokat osztanak meg, amelyeket a társulat zene kíséretében improvizálva játszik el. Fontos szerepe van a játékmesternek, aki meghallgatva a történetmondót, segít a szereplők kiválasztásában, közvetít a nézők, a szereplők és a mesélő között.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

    Miért érdemes részt venni egy playback-színházi előadáson? Miért érdemes mesélni?
    •    Mesélésünk egyben újraélés.
    •    A közös alkotás önbizalmat és bizonyosságot tud adni nézőknek, színészeknek egyaránt.
    •    A mesélő önmagát látja viszont a színpadon, ezzel figyelmeztetjük a nézőket: MINDENKI FŐSZEREPLŐ a saját életében!
    •    Közösségépítő ereje van, egymást tanítjuk a történeteinkkel.
    •    Nőhet toleranciaszintünk: a történetek mentén felismerhetjük, hogy milyen hasonlóságok és különbözőségek mentén éljük az életünket.
    •    Kiderülhet számunkra, hogy milyen sok szálon kötődünk egymáshoz: az érzelmeink, vágyaink, céljaink, félelmeink és az elmesélt történeteink összekötnek bennünket.

    társulatvezető, játékmester: Kiss György Ádám

    Magyarországon 1992-ben Kiss György Ádám alapította az első playback-színházat, Rögtönzések Színháza névvel, vagyis ebben az évben ünnepeljük a magyarországi playback-színházi mozgalom megszületésének 25 éves évfordulóját. Az elmúlt 25 évben 50 társulat jött létre országszerte, jelenleg 25 playback-színház tart előadásokat rendszeresen. A módszer elterjedt a világ minden részén, jelenleg 250-300 aktív társulat van világszerte. Kétévente európai szintű konferenciát tart a közösség, 2017-ben Magyarországon volt ez a találkozó.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016