• Program


    Mindent látó királylány - Vaskakas Bábszínház

    Mindent látó királylány - Vaskakas Bábszínház

    A mindent látó királylány
    Vaskakas Bábszínház
    bábelőadás

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 28. szerda, 10:00

    "Az egyik eszetlen, a másik sótlan, a harmadik tétova, a hetedik hetvenkedik, a tizediknek málészája méláz, a huszadiknak esze tokja tök, az ötvenedik bugyuta kutyapofa, a nyolcvanadik együgyű ügyefogyott, a kilencvennyolcadik ostoba oskolakerülő: hát nincs egy értelmes férfiféle az egész földkerekségen?" - kérdezi Rézi, a mindent látó királylány, miután kilencvenkilencedik kérője is képtelen volt tisztességesen elbújni előle. Rézi apja, XIII. Teszetosza Henrik, végső kétségbeesésében úgy határoz: a következő férfiféléhez, aki rájuk nyitja a trónterem ajtaját, hozzáadja hárpia-természetű leányát. Hozzáadja mindenképp! Akárki lesz is az illető! Mindannyiunk (de legeslegfőképpen Rézi királylány) szerencséjére azonban: a következő férfiféle nem lesz ám akárki!
    50 perc

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016