• Program


    MineCinema VIP

    MineCinema VIP

    Aki lemaradt a decemberi időpontokról, ne keseredjen el, ugyanis a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a MineCinema visszatér Pestre januárba is!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 16:45

    Ismét várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk, valamint egy kisfilmet is megtekinthetnek. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

    A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32, Jánosik Gergő és zsombeyHD.

    A kilencedik film címe „Simlis banda”. Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

    Akikkel ezen a napon vagyis január 25-én találkozhatsz az nem más, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Baluka, luckeY, zsombeyHD, és Jánosik Gergő.
    Most igazán érdemes VIP jegyet megvásárolni, hiszen ezek a vendégeink plusz interaktív programokon vehetnek részt a videósokkal, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.

    Január 25-én három VIP vetítés lesz, az alábbi három kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet vásárolni:
    •    8:45 – Regisztráció kezdete 8:15-től
    •    12:45 – Regisztráció kezdete 11:30-tól
    •    16:45 - Regisztráció kezdete 15:30-tól

    A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

    A rendezvényen jelen lesz a MineCinema Shop így lehetőség lesz különleges Minecraft és videós termékeket beszerezni valamint a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

    Találkozzunk ismét a MineCinemán!

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016