• Program


    Mini-Fesztivál 4.4

    Mini-Fesztivál 4.4

    Mini - Fesztivál 4.4
    Kortárs zenei fórum

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:30

    Madarász Iván: Három történet
    Olsvay Endre: Délibáb
    Zoran Eric: Senario
    Tomislav Šaban: Lamento
    Bozay Attila: Variazioni, op.10
    Durkó Zsolt: A gömb története – részletek
    Csemiczky Miklós: Messages from Lewis – Három dal Lewis Carroll verseire
    Tallér Zsófia: Három zongoradarab

    A Magyar Zeneművészeti Társaság 1989-ben rendezte első kortárs zenei hangversenysorozatát, a Mini-Fesztivált, melyet Durkó Zsolt azzal a céllal alapított, hogy fórumot teremtsen a különféle szemléletű és magas művészi értéket képviselő nemzetközi és hazai alkotásoknak. A legújabb művek bemutatása mellett zenei értékmegőrző feladatot is célul tűzött ki, a régebben elhangzott, de jelentős művekre is szeretné felhívni a figyelmet. A társaság rendszeresen megrendezi a Mini-Fesztivált, amely az évek során Magyarország egyik legjelentősebb kortárs zenei fórumává vált.

    Közreműködik:
    Gradsach Zoltán – ének, Kisfaludy Márta – hegedű, Gulyás Nagy György – brácsa, Onczay Zoltán, Pólus László – cselló, Dienes Gábor – oboa, Baranyay László, Alszászy Gábor, Körmendi Klára, Ivanyickaja Irina, Prunyi Ilona – zongora
    Támogatók:
    A Magyar Zeneművészeti Társasággal közös program

    Ajánlatunk


    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    zenés party két részben

    Ajánló


    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016