• Program


    Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

    Modern Art Orchestra: Kvintesszencia – évadzáró koncert

    Modern Art Orchestra
    Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

    Rendkívül sokszínű évadot zár a Modern Art Orchestra a BMC-ben. A zenekar az elmúlt hónapokban több nagy jelentőségű koncertanyaggal is megajándékozta közönségét. Az évadzáró alkalmával a MAO kísérletet tesz arra, hogy a teljes évad velejét, kvintesszenciáját bemutassa. Felcsendül majd számos dal John Coltrane, Herbie Hancock, Miles Davis és Bob Mintzer munkásságából, a karácsonyi Diótörő-előadásból, és az Átlátszó Hang koncert kortárs szerzeményeiből is játszanak majd. Hallhatók lesznek dalok Quincy Jones és Buddy Rich repertoárjából, és természtesen a BMC Records gondozásában megjelent MAO plays Bartók: Fifteen Hungarian Peasant Songs című lemez anyagából is várhatók részletek.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016