• Program


    Mókus feat. Jammel  - Csillagom

    Mókus feat. Jammel - Csillagom

    MÓKUS feat. JAMMAL - CSILLAGOM
    Szirtes Edina Mókus és Fekete János Jammalúj formációja
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 20:00

    Mókus a hazai zenei paletta üde színfoltja. Zeneszerzői munkássága mellett folyamatosan koncertezik itthon és külföldön egyaránt, nagyzenekaros turnéban mutatja be Vidróczki című etnoszimfonikus darabját szerte az országban, a Szirtes Quintettel mesebeli helyekhez nyújtanak csodás muzsikát, s emellett – most is, mint mindig – új utakon jár, és nem fél a mai modern zenei vívmányokat ötvözni a benne rejlő népek dallamaival.
    A Csillagom kétszereplős koncert-looper előadás, amelyben mindenkinek több szerep jut: Edina hegedül, énekel és looperezik, társa pedig, Jammal, aki magában hordozza a végtelen zenét, beatboxol, rengeteg kütyüvel, szerkentyűvel, ketyerével, masinával machinál.
    A zenei élmény folyamatosan épül, frissül, és a helyzet határozza meg az alapokat, amit a két zeneszerző fon tovább, végtelen körökbe, hipnotikusan elvarázsolva a hallgatót – hol versekkel, költeményekkel, máskor pedig a népzene elemi erejével.
    Szirtes Edina Mókus legújabb formációjában is a gondolatok erejével kíván katarzist hozni a hallgatóság számára: looperes koncertjeire a dobos és beatboxos Fekete János Jammal kíséri el, hogy modern formában szóljanak hozzánk a magyar költészet géniuszai, Radnóti Miklós, József Attila és Nagy László.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016