• Program


    Mondj igazat és valódit! - Nagy Bandó András új műsora

    Mondj igazat és valódit! - Nagy Bandó András új műsora

    NAGY BANDÓ ANDRÁS ÚJ MŰSORA:
    MONDJ IGAZAT ÉS VALÓDIT!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 16:00

    Az, hogy 70 éves lettem, mellékes. Az, hogy 50 éve föllépek, hihetetlen. Az, hogy még most is aktív vagyok, nem lep meg. Az, hogy a legjobb számaim aktuálisak maradtak, természetes. Az, hogy a mai közéletről is van mondanivalóm, kikerülhetetlen. Az, hogy a közönség kíváncsi a véleményemre, jóleső. Az, hogy még ma is amatőr lelkesedéssel és alázattal állok a pódiumra, magától (magamtól) értetődik. Az, hogy együtt tölthetünk egy estét, maga a csoda.

    Ajánlatunk


    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016