• Program


    More than a walk - German

    More than a walk - German

    Angol és német nyelvű vezetés!

    Minden falnak története van, fedezze fel a Várkert Bazár, a Budai Vár és a Mikve rejtett kincseit! Három helyszín, kétórányi élmény, egy áráért! A vezetés a Várkert Bazár Információs irodájától indul (Testőrpalota mellett a Clark Ádám tér felőli…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 29. hétfő, 15:01

    Angol és német nyelvű vezetés!

    Minden falnak története van, fedezze fel a Várkert Bazár, a Budai Vár és a Mikve rejtett kincseit! Három helyszín, kétórányi élmény, egy áráért! A vezetés a Várkert Bazár Információs irodájától indul (Testőrpalota mellett a Clark Ádám tér felőli oldalon)

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016