• Program


    Morgan James - Reckless Abandon World

    Morgan James - Reckless Abandon World

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 19:30

    Morgan James először az Akvárium Klub színpadán!

    Második albumán, a Reckless Abandonon Morgan James fantasztikusan fúzionálja a popot a funkkal és az R&B-vel, mindezt klasszikus megközelítésből. A lemezen 12 csodálatos dal hallható, melyeket a szabadság és a határok feszegetése köt össze. A dalokat James közösen írta Los Angelesről Nashville-en át New Yorkig elismert dalszerzőkkel.

    A Reckless Abandon James bemutatkozó lemezének folytatása. Saját anyagai mellett számtalan színházi és konceptuális lemezen is hallható varázslatos hangja. Élőben Budapesten pedig decemer 12-én lesz hallható, hiszen a Reckless Abandon lemezbemutató turné keretében hozzánk is ellátogat a gyönyörű énekesnő és az Akvárium Klub NagyHalljában is bemutatja albumát!

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016