• Program


    Mosó Masa mosodája
    4

    Mosó Masa mosodája

    Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Utazása során természetesen számtalan kalandot élt át: találkozott a Járkáló Kastéllyal, a feledékeny Vicsor bábival s elvarázsolt manókkal, vigyázott Csupacselre, a három fejű sárkánybébire, és versenyre kelt Tóbiással,…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 1. csütörtök, 10:00

    Mosó Masa mosodája

     

    Varga Katalin könyve nyomán írta: Szász Ilona

     Tervező: Fazekas Antónia

     Zeneszerző: Rozs Tamás

     Rendező: Sramó Gábor

      

    Szereplők:       Benkő Zsuzsanna

                            Szilvai Balázs

                            Szívós Réka

     

    Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Utazása során természetesen számtalan kalandot élt át: találkozott a Járkáló Kastéllyal, a feledékeny Vicsor bábival s elvarázsolt manókkal, vigyázott Csupacselre, a három fejű sárkánybébire, és versenyre kelt Tóbiással, az óriással. Játékunkban számítunk a gyerekek aktív közreműködésére és fantáziájára.

     

     

    Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016