• Program


    MOSÓ MASA MOSODÁJA - Kabóca Bábszínház

    MOSÓ MASA MOSODÁJA - Kabóca Bábszínház

    Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 11:00

    Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos történetét, melyből megtudhatjuk, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Utazása során természetesen számtalan kalandot élt át: találkozott a Járkáló Kastéllyal, a feledékeny Vicsor bábival s elvarázsolt manókkal, vigyázott Csupacselre, a három fejű sárkánybébire, és versenyre kelt Tóbiással, az óriással. Játékunkban számítunk a gyerekek aktív közreműködésére és fantáziájára.

    Varga Katalin könyve nyomán írta: Szász Ilona

    Tervező: Fazekas Antónia

    Zeneszerző: Rozs Tamás

    Szereplők:
    Bandura Emese
    Benkő Zsuzsanna
    Szilvai Balázs

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016