• Program


    Moszkva napok Budapesten – A Rachmaninov Trio koncertje

    Moszkva napok Budapesten – A Rachmaninov Trio koncertje

    A moszkvai Rachmaninov Trio koncertjére a Budapest és Moszkva között fennálló partnervárosi együttműködés keretében megrendezendő Moszkva Napok alkalmával kerül sor a Zeneakadémia Solti termében 2017. november 21-én 19.00 órai kezdettel.

    A koncert programja:

    Haydn: G-dúr trió, Hob.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 21. kedd, 19:00

    A Rachmaninov Trio jól ismert formáció a világ zeneszerető közönsége előtt. A zenekar 22 éves pályafutása alatt számos alkalommal lépett fel az orosz előadó művészetet népszerűsítő Orosz Kulturális Évadok keretében többek között Németországban, Kínában, Bulgáriában, Csehországban, Olaszországban, Hollandiában, Nagy-Britaniában és Ausztriában.

    A Rachmaninov Trio több jelentős nemzetközi esemény vendége is volt, így felléptek az UNESCO és az ENSZ által szervezett fórumokon, valamint a Davosi Világgazdasági Fórumon is. A Trió rendszeresen vesz részt olyan nagy nevű iskolák nemzetközi workshopjain, mint a németországi Villa Musica, az olaszországi Nemzetközi Mahler Akadémia, a manchesteri RNSM, a Maastrichti Zeneakadémia, valamint a sanghaji, a pekingi és számos más kínai konzervatóriumok.

    A moszkvai Rachmaninov Trio rendszeresen koncertezik a világ különböző országaiból érkező vendégművészekkel. A teljesség igénye nélkül itt említhetjük meg Jürgen Kussmaul (hegedű, Németország), Wofgang Holzmair (bariton, Ausztria), Eliane Coelho (szoprán, Brazília), Silvia Mapelli (szoprán, a milánói Scala szólistája, Olivier Darbellay, (kürt, Svájc), Sergio Delmastro (klarinét, Olaszország) Yair Kless (hegedű, Izrael) nevét.

    A trio tagjai:

    Victor Yampolsky (zongora) - Victor Yampolsky a Moszkvai Csajkovszkij Konzervatórium növendéke volt. Elismert orosz előadó művész. A Moszkvai Filharmóniai Társaság Szólistája.

    Mikhail Tsinman (hegedű) – Mikhail Tsinman a Moszkvai Csajkovszkij Konzervatórium növendéke volt. Elismert orosz előadó művész. A Salzburgi Mozart verseny győztese. A nagynevű Bolshoi Színház zenekarának koncertmestere.

    Natalia Savinova (cselló) – Natalia Savinona a Moszkvai Csajkovszkij Konzervatórium növendéke volt. Elismert orosz előadó művész. A Moszkvai Filharmóniai Társaság Szólistája.

     

     

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016