• Program


    Mozart: Szöktetés a szerájból - Opera vetítés

    Mozart: Szöktetés a szerájból - Opera vetítés

    A milánói Teatro alla Scala előadása, a legendás rendező Giorgio Strehler halálának 20. évfordulója alkalmából, élőközvetítés, olasz nyelven, angol felirattal
    Karmester: Zubin Mehta
    Rendező: Mattia Testi, Giorgio Strehler eredeti színpadra állítása alapján
    Főszerveplők: Lenneke Ruiten, Mauro Peter, Sabine Devieilhe, Maximilian Schmitt, Tobias Kehrer, Cornelius…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 19. hétfő, 20:00

    A nagy rendező halálának 20. évfordulója alkalmából a Scala ismét színre viszi ezt az ünnepelt előadást, azzal a karmesterrel, aki először vezényelte - Zubin Mehtával. Constanza szédítő szerepét Lenneke Ruiten énekli, aki hatalmas ovációt kapott 2015-ben Mozart Lucio Silla c. operájában nyújtott előadásáért, Belmonte szerepében pedig a felívelő Mozart tenor, Mauro Peter látható.

    Rabság, hűség, szerelem, megbocsátás. Belmonte menyasszonyát, Constanzát, valamint annak komornáját, Blondét és szolgáját, Pedrillót kalózok ejtették foglyul, és eladták a török Szelim pasának. A pasa szerelmes lesz Constanzába, de a lány visszautasítja. Belmonte megtalálja őket és Pedrillo tanácsára építésznek adja ki magát, így jut be a basa palotájába. A szerelmesek elhatározzák, hogy még az éjjel megszöknek. Pedrillo leitatja Ozmint, a török őrt, de a szöktetés mégsem sikerül. Ozmin fellármázza a palotát, bosszúra szomjazik. Kiderül, hogy Belmonte apja halálos ellensége a basának. A foglyok nem számítanak kegyelemre, elszántan várják a halált. Szelim pasa azonban megbocsát nekik és szabadon engedi őket. 
    A Várkert Bazár és a Pannonia Entertainment együttműködésében megvalósuló budapesti All’Opera közvetítések célja, hogy a hazai közönségnek is elhozza az olasz operaházak világszínvonalú produkcióit, ezzel színesítve a Magyarországon is egyre népszerűbb operaközvetítések kínálatát. 

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016