• Program


    Müller Péter- Arc és Álarc" Látszat,Valóság,Hazugság" "Népszerű előadók sorozat"

    Müller Péter- Arc és Álarc" Látszat,Valóság,Hazugság" "Népszerű előadók sorozat"

    Müller Péter legújabb előadása a Tárogató Úti Színpadon debütál 2018 februárjában. A téma mindannyiunk számára ismerős álarcok melyeket mindannyian viselünk és az álarcok mögött megbújó valóság. Vajon miért kell ezeket hordanunk, hazudhatunk e magunknak és a környezetünknek létezésükkel?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 8. csütörtök, 19:00

    Müller Péter a hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja, emellett színházi dramaturg is. Könyvei az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok, érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016