• Program


    Müller Péter: Az élet művészete

    Müller Péter: Az élet művészete

    Müller Péter kortárs író, dramaturg, forgatókönyvíró és előadó. Napjaink egyik legjelentősebb spirituális gondolkodója.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 7. szerda, 19:00


    Jelentősége abban rejlik, hogy nem dogmákat gyárt, hanem látni tanít, belső párbeszédre késztet, s ezen az úton megismerhetjük a legfontosabbat: önmagunkat.

    A munka persze ránk vár, de szavaival valóban rávezet arra, hogyan is gyújtsuk meg azt a bizonyos lámpást.

    Az élet művészete című előadásán az igazság, szépség, szerelem, szeretet, barátság, jóság áll a középpontban. Egyszerűen csak élni, vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a jövő sejtéséről, a várakozás művészetéről és a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016