• Program


    Müller Péter-Az élet művészete (Érdekes Világunk előadássorozat)

    Müller Péter-Az élet művészete (Érdekes Világunk előadássorozat)

    Müller Péter a magyar ezoterikus irodalom nagymestere, aki előadásain nem csak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 24. szerda, 19:00

    Az élet művészete című előadásán az igazság, szépség, szerelem, szeretet, barátság, jóság áll a középpontban. Egyszerűen csak élni, vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a jövő sejtéséről, a várakozás művészetéről és a gondviselés segítő erejéről, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016