• Program


    Musiciens Libres - Spanyol tájakon

    Musiciens Libres - Spanyol tájakon

    A Junior Prima és Fischer Annie díjas Musiciens Libres művészi krédója szerint nincsenek falak a különböző stílusok között. „A klasszikus, a kortárs, a jazz, a népzene egyaránt maradandó értéket képvisel”.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

    A csapat repertoárjában nagyobb szerepet kapnak az átiratok, melyeket igyekeznek a lehető legváltozatosabb összeállítású kombinációkban – a duóktól a triókon át a nagyobb létszámú és akár meglepő hangszerelésű együttesekig – megszólaltatni. Ezen átiratokat – természetszerűleg – maguk a muzsikusok készítik el.

    Vendég: Pirók Zsófi - Flamenco táncos

    Elhangzó művek:
    Ravel: Bolero
    Tárrega: Gran Vals
    Albéniz: Suite española - részletek
    DeFalla: Jota
    Frayeur
    Nana
    Fire dance

    Ajánlatunk


    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016