• Program


    Nagy János Trió

    Nagy János Trió

    Nagy János 1994-ben alapította meg saját trióját, előbb Hard Line Trió, majd Nagy János Trió néven.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 13. kedd, 21:00

    1996-ban a Krakkói Jazz Juniors verseny első helyezettjei voltak, egy évre rá pedig a trió vezetőjét a spanyolországi Getxo Jazz Verseny legjobb szólistájának választották. A trió a 2001 évi Mediawave Fesztiválon a világhírű szaxofonossal, David Murray-vel játszott együtt, s ezt a koncertet a Gramofon Magazin kritikusai az Év jazz-eseményének választották. 2002 májusában Dewey Redman volt az együttes partnere. A triónak eddig három lemeze jelent meg, Tale, Zoo, és Nagy János in London címmel, ez utóbbit – mely két angol zenész, a nagybőgős Arnie Somogyi és a dobos Winston Clifford közreműködésével készült – Fonogram díjra is jelölték. 

    A trió jelenlegi felállása rendhagyó, nélkülözi a basszushangszer jelenlétét. Nagy János évek óta játszik olyan formációkban, melyekben nincs nagybőgő vagy basszusgitár. Ez a felállás tágabb teret biztosít, s így nagyobb szabadságot nyújt a dobnak, harmóniai szempontból pedig a zongorának is.

    Közreműködik:

    Nagy János - zongora, billentyűk
    Frankie Látó - hegedű
    Joubert Flóra - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016