• Program


    Napoleon Boulevard koncert

    Napoleon Boulevard koncert

    "Júlia nem akar a földön járni" - a népszerű Napoleon Boulevard dal címe lehetne akár Vincze Lilla pályafutásának mottója is. Az énekesnő immár három évtizede énekel a legkülönfélébb műfajokban. Bármibe fog, teljes odaadással teszi.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 29. kedd, 20:00

    Az 1986-os siófoki Interpop Fesztiválon nagy feltűnést keltett a Napoleon Boulevard zenekar egy fiatal szőke énekesnővel. Annyira, hogy meg is nyerték a fesztivált. A rendkívül gazdag és változatos hangszerelés, a popzenében ritka fuvolaszólamok, a különleges énekhang adott a daloknak összetéveszthetetlen karaktert. (A Napoleon Boulevard tagjai: Vincze Lilla, Cziglán István, Gömör László, Erdész Róbert, Kollár Attila, Pócs Tamás.) Külön érdemes kiemelni a Napoleon Bld. második lemezét, melyen a dalok egy zárt, melankolikus, mély mondanivalóval átszőtt világot teremtenek. Sajnos 1990-ben darabokra hullott a zenekar, de Lilla Cziglán Istvánnal még évekig közösen zenélt.

    2010 végén a Napoleon Boulevard néhány tagja úgy döntött, hogy visszatérnek a Solarishoz, ezért a zenekarban tagcserék történtek.

    A koncertező zenekar jelenlegi felállása:

    Nagy Zsolt - billentyűs hangszerek
    Gilián Gábor - dob
    Kovács Dizna Sára - fuvola
    Pál Balázs Jenő - gitár
    Zboray Miklós - basszusgitár
    Vincze Lilla - ének

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016