• Program


    Napszédítő
    2

    Napszédítő

    Magyar Nemzeti Táncegyüttes: Napszédítő

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 24. szerda, 19:00

    A magyar néptánc, a Fölszállott a páva című tévéműsornak köszönhetően, ismét nagy népszerűségnek örvend. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészei mindig is alkotómunkájuk alapjának tekintették eredeti tánc- és zenei hagyományaink megismerését és bemutatását, s ez ma sincs másként. Műsorukkal olyan utazásra hívnak bennünket, amelynek során újra „felfedezhetjük” népművészetünk ragyogó viseleteit, népzenénk elbűvölő dallamait és táncaink utánozhatatlan virtuozitását. A pávamotívum a magyar népművészetben az örök szerelem jelképe, az előadás első részének középpontjában ez a téma áll. A második részben a Kodály Zoltán Fölszállott a páva című szimfonikus zenekari variációsorozatára készült táncköltemény látható.

    A Magyar Nemzeti Táncegyüttes, Nemzeti Táncszínház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös produkciója.
    Támogató: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma

    Rendező: Nemzeti Táncszínház

    Ajánlatunk


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016