• Program


    Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

    Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

    Magyar vándor, Üvegtigris 3., A hídember, Tüskevár, Megdönteni Hajnal Tímeát - legalább egyet biztosan mindenki látott a felsorolt filmek közül. „Közös nevezőjük” az elmúlt három évtized magyar színjátszásának egyik meghatározó alakja, Hirtling István szereplése.



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 20:00

    A Jazzrajongók sorozatban Náray Erika színésznő és jazzénekesnő olyan művészvendégekkel beszélget, akik lelkesednek az elmúlt százhúsz év egyik uralkodó könnyűzenei stílusáért, a jazzért. A Jászai Mari-díjas, Érdemes művész Hirtling István ritkán nyilatkozik a hivatásától eltérő témáról, ezért is lesz igazán különleges ez az este. Megtudhatjuk, hogy a basszusgitár, a szaxofon vagy a dob áll közelebb hozzá, vagy hogy mely szólisták és zeneszerzők számait hallgatja (netán játssza?) szívesen. A kedvencek zenéi el is hangzanak majd az est háziasszonya és a Berdisz Tamás által vezetett zenekar előadásában.
    Ahogyan az egy kötetlen hangulatú, vacsora melletti társalgásnál lenni szokott, a beszélgetőpartnerek más témákra is áteveznek majd. Szó esik például arról, hogyan él egy sokat foglalkoztatott színész példás harmóniában kétgyermekes családjával, vagy hogy milyen budapesti színházak után Székesfehérváron dolgoznia.

    A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

    Közreműködők:

    Náray Erika: ének
    Juhász Attila: zongora
    Frey György: basszusgitár
    Berdisz Tamás: dob

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016