• Program


    Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

    Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 18:00

    A HVG Extra Pszichológia Szalon következő estjén a magazin két szerzője beszélget arról, hogyan alakítja át életünket a trauma, miként tudunk kijönni belőle, és hogyan válhatunk erősebbé, sőt bölcsebbé a tapasztalatok által. 

    Dr. Bakó Tihamér klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
    Bihari Viktória író, blogger

    Időpont: 2018. március 23. 18:00 - 19:30
    Helyszín: Budapesti Music Center (Budapest, IX., Mátyás utca 8.)
    Jegyár:1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként csak egy jegy használható fel). 

    Nincsen lehetetlen, bármilyen krízisből ki tudunk jönni – derül ki a HVG Extra Pszichológia magazin legfrissebb számából. A legtöbbször azonban nem elég, ha csak a gyógyító időre várunk, saját magunknak is tennünk kell a változásért. Szakértőink szemléletváltó tanácsai segítenek abban, hogy megújult emberként új életet kezdhessünk. 

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016