• Program


    Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

    Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 18:00

    A HVG Extra Pszichológia Szalon következő estjén a magazin két szerzője beszélget arról, hogyan alakítja át életünket a trauma, miként tudunk kijönni belőle, és hogyan válhatunk erősebbé, sőt bölcsebbé a tapasztalatok által. 

    Dr. Bakó Tihamér klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
    Bihari Viktória író, blogger

    Időpont: 2018. március 23. 18:00 - 19:30
    Helyszín: Budapesti Music Center (Budapest, IX., Mátyás utca 8.)
    Jegyár:1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként csak egy jegy használható fel). 

    Nincsen lehetetlen, bármilyen krízisből ki tudunk jönni – derül ki a HVG Extra Pszichológia magazin legfrissebb számából. A legtöbbször azonban nem elég, ha csak a gyógyító időre várunk, saját magunknak is tennünk kell a változásért. Szakértőink szemléletváltó tanácsai segítenek abban, hogy megújult emberként új életet kezdhessünk. 

    Ajánlatunk


    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016