• Program


    Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

    Nemzeti Lovas Színház: Mátyás az igazságos

    CSALÁDI ROCKOPERA
    Esőnap: augusztus 13.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 19:00

    A Nemzeti Lovas Színház ez alkalommal is a magyar történelem egyik legendás nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású új magyar családi rockoperában. Mátyás királyt Magyarország legnépszerűbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során először sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték.

    A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.

    Fülbemászó dallamok és megható jelenetek váltják egymást, miközben vágtáznak a paripák, folyik a harc földön és lovon, és kibontakoznak a történet szálai, melynek kicsik és nagyok számára is üzenetet hordoznak. A kifejezetten családoknak szóló új magyar rockopera történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze mindenkinek, aki a lovakat szereti.

    Főbb szerepekben:

    Pintér Tibor , Papadimitriu Athina/ Lőrincz Andrea, Makrai Pál, Mohácsi Márk, Bencze Sándor, Ambrus Izabella/Bányavölgyi Donáta, Virsinszki Zoltán, Dancs János
    továbbá a Nemzeti Lovas Színház tánckara, lovasai és akadémistái valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház musical stúdiósai és táncművészei. 

     

    Jegyár: 5500 Ft, 4500 Ft

     

     

    A műsor- és szereplő változtatás jogát fenntartjuk!

     

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    Ajánló


    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016