• Program


    Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

    Neoton Advent- Ádám és Éva: Angyalmadár

    Elmaradt

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 20. szerda, 19:00

    Tisztelt Látogatók,

    Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2017.12.20-án 19 órára meghirdetett Angyalmadár- Neoton Advent című előadás (Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ) elmarad!

    Jegyvisszaváltásra lehetőség van elektronikus formában: a beszkennelt, lefényképezett jegyet küldjék el a hafekkft@gmail.com címre, az emailben legyenek szívesek feltüntetni a vásárló nevét és telefonszámát, valamint a  bankszámlaszámot, amelyre az utalást kérik.

    Jegyvisszaváltásra lehetőség van személyesen is:

    2017.12.20 17:00-tól a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ jegypénztárában.

    Ajánlatunk


    Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016