• Program


    NT Live - Luchino Visconti: Megszállottság (A postás mindig kétszer csenget nyomán)

    NT Live - Luchino Visconti: Megszállottság (A postás mindig kétszer csenget nyomán)

    NT Live Luchino Visconti: Megszállottság, avagy a postás mindig kétszer csenget

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 19:00

    Jude Law főszereplésével Ivo van Hove állította a színpadra a Barbican Teheatre-ben Luchino Visconti 1943-ban készült, Megszállottság című filmjének színházi változatát. Érdekes, hogy a belga rendezőnek ez már a negyedik olyan darabja, amelyet Visconti-filmek alapján rendez. A Megszállottság erdetileg James M. Cain A postás mindig kétszer csenget című regényéből készült.

    Egy nap, munkát keresve jóképű csavargó állít be az útszéli fogadóba, Gino (Jud Law), aki ellenállhatatlan hatással van a fogadó tulajdonosának fiatal feleségére, Giovannára (Halina Reijn). A fiatal férfi miközben munkát kap a házban, hamarosan a nő szeretője lesz. A férj csak útjában áll szenvedélyeiknek, ezért kitervelik, hogy végeznek vele. A bűntény azonban nem hoz megnyugvást számukra, csak arra jó, hogy elszakítsa őket egymástól. Az előadás a görög tragédiákat idézi: a szereplők nem kerülhetik el előre látható végzetüket.
    A produkció a londoni Barbican és az amszterdami Toneelgroep koprodukciójában valósult meg.

    Rendező: Ivo van Hove

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016