• Program


    NT Live - Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

    NT Live - Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

    Ötven évvel ezelőtt mutatták a londoni Old Vic színházban Tom Stoppard azóta világhírűvé vált darabját. Az évfordulót azzal a színpadra állítással ünnepelték a színházban, amelyet az NT Live sorozat részeként a világ hatvan országában vetítenek, köztük Budapesten, az Urániában is.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

    David Leveaux rendezésben a Harry Potter filmek főszereplőjeként ismert Daniel Radcliffe-t láthatjuk Rosencrantzként, aki mellettJoshua McGuire alakítja Guildensternt és David Haig a mesélőt. Stoppardt darabjában a Hamletből ismert két háttéralak, Rosencrantz és Guildenstern végre a középpontba kerül. A csetlő-botló figurák megpróbálnak kitörni a Shakespeare-drámában kijelölt szerepükből, miközben megismerjük a történetet az ő szemszögükből.

    Rendező: David Leveaux
    Szereplők: Guildenstern JOSHUA McGUIRE
    Rosencrantz DANIEL RADCLIFFE
    A játékos DAVID HAIG
    Játékos LOUISA BEADEL
    Játékos JOSIE DUNN
    Alfred MATTHEW DURKAN
    Játékos EVLYNE OYEDOKUN
    Játékos ALEX SAWYER

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016