• Program


    NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

    NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

    Malvolia szerepében Tamsin Greiget láthatjuk Shakespeare klasszikus “szerepcserés” komédiájában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 19:00

    A hajótörést szenvedett Viola partot ér, de ikertestvérének, Sebastiannak nyoma vész. A lány elszántan indul útnak, hogy felfedezze az ismeretlen vidéket, ahol egyedül kell boldogulnia. Az álruhák és viszonzatlan szerelmek kavalkádja pedig még csak most kezdődik.

    Olivia grófnő és Orsino herceg udvara körül is minden csupa szenvedély. Még Olivia becsületes házvezetőnője, Malvolia is szerelmi mámorban úszik. Ahol a szívek tápláléka a zene, és senki sem annak látszik, aki valójában, ott bármi megtörténhet.

    A fergeteges előadás rendezője Simon Godwin (NT Live: Ember és Felsőbbrendű ember, NT Live: The Beaux’ Stratagem), a magából kifordult Malvolio szerepét Tamsin Greig (Péntek esti vacsora, Black Books, Sikersorozat) alakítja. A további szerepekben is remek színészek láthatók: Daniel Rigby (Flowers, Jericho), Tamara Lawrence (Undercover), Doon Mackichan (Majmold a muffot) és Daniel Ezra (The Missing, Undercover).

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016