• Program


    NT Live - William Shakespeare: Lear király

    NT Live - William Shakespeare: Lear király

    NT Live - Lear kiály
    King Lear
    By William Shakespeare | színházi közvetítés az Uránia mozivásznán, 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

    Rendező: Jonathan Munby

    Ian McKellen a 2007-ben a Royal Shakespeare Company előadásán már magára öltötte egyszer Lear király szerepét. Tavaly tíz múltán újra eljátszhatta a szerepet a Chichester Fesztiválszínházban, mégpedig oly sikerrel, hogy az előadást meghívták a West Endre, a londoni York hercegi színházba (Duke of York's Theatre ), ahol 2018 júliusa és novembere között száz alkalommal játszották. Érdekesség, hogy McKellen fiatal színészként, 1964-ben ugyanezen a színpadon mutatkozott be a West Enden. 

    A tíz évvel ezelőtti Lear-alakításhoz képest ez a mostani új dimenziót hozott McKellen játékába – írta a WhatsOnStage honlap. Most egy olyan embert láthatunk, aki igyekszik megbirkózni fizikai, mentális és uralkodói ereje csökkenésével, és próbálja elfogadni, hogy ez a világ útja. McKellen azt nyilatkozta, ez a szerep segített neki is megérteni az öregedést. A 78 éves sztárt legutóbb Harold Pinter Senkiföldje című darabjában láthattuk az NT Live közvetítésekben.
    A rendező Jonathan Munby korábban több alkalommal rendezett sikeres Shakespeare-előadásokat a Royal Shakespeare Company kötelékében.

    Ajánlatunk


    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016