• Program


    Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Juszif Ejvazov - Waldbühne 2017

    Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Juszif Ejvazov - Waldbühne 2017

    komolyzenei koncertfilm, 90 perc, 2017
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 19:30

    Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

    Fellépő művészek: Anna Netrebko, Juszif Ejvazov, Noel Bouley
    Karmester: Michelangelo Mazza
    Zenekar: Magyar Állami Operaház zenekara
    Zeneszerzők G. Verdi, G. Puccini, A. Ponchielli, G. Bizet, Igor Krutoy

    A számára elképesztő sikereket hozó Waldbühne színpadára visszatérve Anna Netrebko az olasz operák leggyönyörűbb áriáit és duettjeit hozta el a berlini közönségnek. A látványos amfiteátrumi előadáson az orosz szoprán partnere Juszif Ejvazov volt. Különleges hazai vonatkozása az estnek, hogy az operacsillagokat a Magyar Állami Operaház zenekara kísérte, Michelangelo Mazza karmesteri  vezetésével.  A kiváló azerbajdzsáni tenor, aki a magánéletben is egy párt alkot Netbrekóval, olyan közkedvelt áriákkal készült, mint a “Nessun dorma” a Turandot-ból, míg a Netrebko többek közt Verdi Macbeth-jét és Puccini Gianni Schicchi-jét kelti életre. Az est programjában számos Igor Krutoy mű is elhangzik. Az ismert orosz zeneszerző szerelmes dalait a Berliner Morgenpost értesülései szerint kimondottan saját „opera-álomcsapatának” írta. Az érzelmes opera-duettek és a kortárs orosz zeneművek egyvelege vidám, romantikus hangulatot adott ennek az éteri nyári estének, melynek során Netrebko és Ejvazov az Opera Wire magazin megfogalmazásában“meghódította Berlint” (Opera Wire).

    Ajánlatunk


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016