• Program


    Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

    Nyári Károly - "White Christmas" Adventi Koncert, Vendégei: Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit

    ÜNNEPELJEN CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 19:00

    Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után a Debreceni Református Nagytemplomba invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget adventi koncertje alkalmából.

    Az előadó virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával és karizmatikus egyéniségével mindig elvarázsolja  a nagyérdeműt.

    A karácsony közeledtével szívünket-lelkünket felkészítve a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, mint a Jingle Bells, White Christmas, Silent Night.

    Az ünnepi koncerten Nyári Károly pályáját meghatározó legszebb dalok is hallhatóak lesznek.

    A művész meghívott sztárvendégei Malek Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel csodálatos duetteket ad elő, igazi zenei élményt nyújtva a közönségnek.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016