• Program


    Nyuszi ül a hóban

    Nyuszi ül a hóban

    Zsurzs Kati – Walla Ervin
    NYUSZI ÜL A HÓBAN
    zenés műsor gyerekeknek
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 11:00


    Nagyrépási Orrángató Ugrancs egy rosszcsont nyúlfiú, aki nem ismeri az ünnepeket, és azt hiszi, hogy télen-nyáron mindig húsvét van. Pedig az ünnepek nagyon fontosak, mert olyan napok, események, szertartások ezek, amelyek különböznek a hétköznapoktól. Izgatottan készülünk rájuk, és díszbe öltöztetjük a szívünket. A zenés, interaktív előadásban dalok, mondókák, történetek és sok-sok játék segítségével még Nagyrépási Orrángató Ugrancs is megtanulja, hogy mikor jön a Mikulás, milyen jeles nap december 13-a, mit és hogyan ünneplünk karácsonykor, szilveszterkor, mit adunk Anyák napján az édesanyáknak, de az is kiderül, hogy egy egyszerű, szürke hétköznapból is lehet ünnepet varázsolni, ha különlegessé tesszük egy kirándulással, vagy egy közös színházi élménnyel.


    Szereposztás:
    Mesélő – Zsurzs Kati
    Nagyrépási Orrángató Ugrancs – Blazsovszky Ákos

    Zene: Walla Ervin
    Bábok: Szucskó Noémi
    Rendezőasszisztens: Németh Dóra

    RENDEZŐ: ZSURZS KATI

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016