• Program


    Ő meg Ő meg Csernus doki
    2

    Ő meg Ő meg Csernus doki

    Sírunk, nevetünk és válaszokat keresünk. Ki rontotta el? Hol? Mikor? Miért? A problémáink felismeréstől a megértésig vezető úton Dr. Csernus Imre kísér minket.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 20:00

    A párkapcsolati társasjátékot Csernus Imre váratlan felbukkanása szakítja meg időről-időre. Provokál és humorizál az örök problémáról, a férfi és nő kapcsolatáról.  Így a nézők is bevonódnak a társasjátékba,  együtt élik meg a helyzeteket,  az  ismerősnek vélt gondokat, érzéseket. 

    A történet

    Egy vonat elindul valahová. Az egyik fülkében ül egy nő, majd belép egy férfi és helyet foglal szemben a nővel. Beszédbe elegyednek. Kiderül, hogy mindketten a saját válóperükről tartanak hazafelé. A két ember kíváncsian érdeklődik egymás sorsa iránt. Ahogy mesélni kezdenek, történeteik megelevenednek előttünk, nézők előtt is. Ugyanis a két ember nem csak szimplán elmondja életének „jeleneteit", hanem belebújnak egymás partnerének bőrébe, vagyis szerepjátékot játszanak. Két élet bontakozik ki előttünk a szerelmes egymásra találástól, a családalapításon át, a szomorú végkifejletig, ami a válásukhoz vezetett. A szemünk előtt pergő jelenetekben mi, nézők is magunkra ismerünk, és hol szívből, hol kesernyésen nevetünk a figurákon/magunkon. A szereplők azzal, hogy felidézik életük fontos momentumait, egyben válaszokat keresnek. Ki rontotta el, hol és miért? Szép lassan kiderül, hogy a nagy fellángolás után a hétköznapi élet akadályait nem képesek átugrani. Mindketten új partnerrel próbálkoznak, vágyaiknak megfelelőbbel, ám itt is eljönnek azok a bizonyos hétköznapok, a maguk akadályaival, és hőseink ezeket sem képesek átugrani. Hát akkor hogyan tovább? Mi a megoldás? Vissza a régihez, gyermekeik apjához-anyjához? Teszik fel egymásnak a kérdést. Lassan célállomásukhoz érnek, és egy hatalmas csattanóval kiderül, hogy nem két házasság eseményeit követtük végig, hanem csak egyét, az övékét, két szemszögből.

    Szereplők: Nagy Enikő, Szabó Győző, Dr. Csernus Imre

    Szerző: Agnieszka Osiecka

    Rendező: Jantyik Csaba

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016