• Program


    OCHO MACHO

    OCHO MACHO

    "Kicsit reggae, kicsit latin, kicsit punk, kicsit rock and roll - egyszóval: hupogós"
    "Bob Marley és Manu Chao Vas megyei keresztgyerekei" - CLS Music

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 18:00

    De Puta Madre! – jegyzi meg az Ocho Macho új lemeze címében, a magyarul kevéssé publikumbarát, mindazonáltal közszájon forgó szófordulatot. Mint kiderült, a srácok spanyol cimborái általában így méltatták a magyar sörök nyújtotta élményt – innen a cím. Az idén 10 éves latino-ska-reggae-punk-pop társulat tradícióihoz híven, az új album egyaránt rejt angol és magyar nyelven született számokat, melyek közül nyilván jó párat műsorra is tűznek július 11-én a Track színpadán. Az Ocho Macho dimenziójában találkozik a mediterrán jovialitás Közép-Kelet-Európa fanyarságával mindez karibi miliőbe ágyazva – lássuk be: ideális egyveleg egy jóféle, életigenlő, nyár esti megmozduláshoz.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016