• Program


    OCTOVOICE: JÁTÉK -  Az Octovoice Énekegyüttes hangversenye

    OCTOVOICE: JÁTÉK - Az Octovoice Énekegyüttes hangversenye

    Az Octovoice Énekegyüttes kortárs kóruszenei hangversenye

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 7. szerda, 19:00

    Napjaink magyar zenéje sajnálatosan nélkülözi a humor, a jókedv, a játékosság jellemzőit. Az Octovoice Énekegyüttes olyan kortárs magyar kórusműveket szólaltat meg, amelyek a közhangulattal ellentétben, a zenei humort juttatják érvényre elsősorban. A népi szövegektől a klasszikus és kortárs költőkig ível az irodalmi értéket mindig szem előtt tartó válogatás. Igy József Attilától, vagy Weöres Sándortól kezdve Fodor Ákoson át Várady Szabolcsig, vagy Balla Zsófiáig.Az Octovoice Énekegyüttes mintegy 20 éves történetében egyfelől klasszikus és kortárs kórusművek, másfelől pedig az a capella jazz repertoárja halmozódott fel a '30-as évek klasszikus swing-jétől a rhythm'n'blues műfajokon át a mai modern irányzatokig s a nyolc hangú vokál-együttes legújabb zenei vállalkozásaiban egyre aktívabban nyit a kortárs magyar zeneművészet felé s klasszikus, népi, valamint színházi műfajok különleges fúziós kompozícióit is megszólaltatja. Az Octovoice Játék című programja (egy 2017-ben megjelenő hanglemez és a kapcsolódó hangversenysorozat) kortárs magyar szerzők (Gyöngyösi Levente, Csemiczky Miklós, Selmeczi György, Orbán György, Vajda János, Kálmán Tamás) műveit tartalmazza.

    Az Octovoice Énekegyüttes tagjai:
    SAPSZON ORSI (szoprán); GEIGER KINGA (szoprán)
    NEMESNÉ PINTÉR MÓNIKA (alt); AGÓCS-BÓDIS ANIKÓ (alt)
    GEIGER GYÖRGY (tenor); GAÁL ATTILA (tenor)
    SELMECZI JÁNOS (bariton); PINTÉR DÖMÖTÖR (basszus)

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016