• Program


    Oláh Kálmán – Andy Middleton Quartet (H/USA)

    Oláh Kálmán – Andy Middleton Quartet (H/USA)

    A Liszt-díjjal és Szabó Gábor Életműdíjjal is elismert Oláh Kálmán évek óta szenvedélyesen feszegeti a zene határait, csillapíthatatlan kíváncsisággal keresi az új kifejezési formákat.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 28. péntek, 21:00

    Számos nemzetközi előadóművészi díja mellett legjelentősebb alkotói elismerése a rangos amerikai Thelonious Monk Jazz Composers Competition 2006-os zeneszerzői fődíja, a világnagyságokból álló zsűri több száz mű közül választotta ki legjobbként a magyar zongorista-zeneszerző Always című kompozícióját. Ez után jelent meg Oláh Kálmán amerikai CD-je, az Always című albumon Oláh Kálmánnal két világhírű zenész játszik, Jack DeJohnette dobol, Ron McClure bőgőzik.

    A mostani koncerten az invenciózus amerikai szaxofonos, Andy Middleton lép fel Oláh Kálmánnal, Balázs Elemérrel és Barcza Horváth Józseffel. Andy Middletont hallhatta már a BMC közönsége egy évvel ezelőtt, 2016 júliusában, akkor Oláh Kálmánnal duóban arattak hatalmas sikert. A most színpadra lépő kvartett első ízben ad koncertet, s kiváló zenészei garanciát jelentenek arra, hogy rendkívül kreatív, kollektív improvizációkat és különleges, modern kompozíciókat hallhatunk majd.

    Közreműködik:

    Oláh Kálmán - zongora
    Andy Middleton - szaxofon
    Barcza Horváth József - nagybőgő
    Balázs Elemér - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016