• Program


    OMEGA 55

    OMEGA 55

    Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 20:00

    A dalokat ismerik a szüleink és a gyermekeink is. A szövegek bravúrjait talán nem is értjük igazán, mégis belénk ivódott minden az évtizedek során. Játszottak kultúrházakban és klubokban, sportcsarnokokban és domboldalakon, majd stadionokban és templomokban. A tökéletességre való törekvés állandósult, a koncertek hangulata ugyanúgy rabul ejt, mint évtizedekkel korábban. Sejtelmes hangok, dübörgő forték, feszes tempók és monumentális dallamívek váltogatják egymást. A hangszerelés klasszikussá nemesedett, az 50 éves dal ugyanolyan elementárisan szól, mint a legújabb.

    A rockzenét többször más dimenzióba helyezték, megszámlálhatatlan rekordot és elsőséget tartanak, ha számít bármelyik is a közönség szeretetéhez képest. Az Omega mára egy életérzéssé vált, szinte észrevétlenül. A Fan Club buszokat szervez akár 1000 km-re is, mert sokaknak újra és újra látni és hallani kell a csodát, ami úgy tűnik megismételhető. Nemrég a prágai Károly hídon Omega pólós németek és lengyelek köszöntöttek magyar rajongókat, mindezt csehek bámulták mosolyogva. A zene összeköt, ahogy mondani szokták, sőt hitet ad.

    Nem meglepő, hogy 2017-ben is bombaformában játszották végig a turnét Berlintől Prágáig, Baseltől Brassóig. Nekünk természetes, de pl. Varsóban kevésbé, hogy mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte. Az Omega nemzeti ereklye, csak nem tudunk róla. Itthonról nehéz elképzelni, hogy milyen szeretet és tisztelet övezi az együttest határontúl és messze külföldön.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016