• Program


    Omelya T-Dress - Budapest Central European Fashion Week

    Omelya T-Dress - Budapest Central European Fashion Week

    A Budapest Central European Fashion Week az év legkiemelkedőbb divateseménye Magyarországon, amelyen számos ismert és tehetséges tervező kap lehetőséget a 2018-as őszi/téli kollekciójának bemutatására a visegrádi négyek országaiból. Lélegzetelállító, a világörökség részét képező, neoreneszánsz helyszín Budapest szívében, különlegesen formatervezett kifutó, inspiráló nemzetközi látogatók, élő közvetítés és rengeteg kreatív energia.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 17:00

    A jegyet minden show előtt kötelező a helyszínen karszalagra váltani, melyeket a show előtt leghamarabb 2 órával lehet átvenni a kijelölt pontokon.

    Ajánlatunk


    A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    keserves bohózat két részben

    Ajánló


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016