• Program


    Original BONEY M. SZUPERKONCERT

    Original BONEY M. SZUPERKONCERT

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 20:00

    Az idei év igazi szenzációja: az eredeti Boney M. zenekar Maizie Williams vezetésével élő nagykoncertet ad a siófoki Plázson!

    S ha még ez sem lenne elég, a koncert igazi zenei csemege lesz, hiszen a londoni zenekart egy világhírű magyar szimfonikus együttes, a Budapest Jazz Orchestra kíséri majd!

    A Boney M. szuperkoncert előtt a NEOTON FAMILIA sztárjai lépnek színpadra a legnagyobb NEOTON slágerekkel! Csepregi Éva és Végvári Ádám este 8 órától alapozzák a hangulatot!

     

    Az előadásra három különböző kategóriájú jegyet tudnak vásárolni az érdeklődők.

    A normál jegy 4.990 Ft -ba kerül, de az első ezer darab EARLY BIRD akcióban 3.990 Ft-ért megvásárolható! Ezt követően a normál jegy ára: 5.990 Ft lesz!

    A VIP jegy, amely egy elkülönített szektorba szól, közvetlenül a színpad elé, illetve tartalmaz egy a koncertről készült DVD felvételt is (utólagos postázással) 15.000 Ft.

    A GOLD VIP jegy pedig a VIP-el egyező feltételek alapján kiegészül egy STAGE-be történő belépéssel, ahol találkozhatnak, fotózkodhatnak a zenekar tagjaival és egy állofogadáson is részt vehetnek velük.

     

     

    A VIP és a GOLD VIP jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

    Ajánlatunk


    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016