• Program


    Ország Játéka Játszónap / Délelőtt

    Ország Játéka Játszónap / Délelőtt

    Tartsatok velünk a 7. Ország Játéka Játszónapon, október 27-én vasárnap, ahol több ezer négyzetméteren várunk Benneteket, hogy kipróbálhassátok a sok száz versenybe nevezett játékot!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 13:59

    Animátorok segítenek a mind élvezetesebb játékban, s a helyszínen értékes nyereményekért rögtön szavazhattok is kedvenceitekre! Délelőtt és délután a színpadon pedig Kicsi Gesztenye Klub concert vár Benneteket!

    Lesz különterem bébi és kisgyermekjátékokkal az egészen kicsiknek 0-3 éves korig, ovis terem és iskolás terem a nagyobbaknak szerepjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, társas- és építőjátékokkal, Legoval, fejlesztő- és ügyességi játékokkal, légvárral, arcfestéssel, Kicsomi csillámtetoválással, meseszereplőkkel és autófirkálással.
    Velünk lesz a Kicsi Gesztenye klub, a Kicsomi és a Kedd Stúdió is! S hogy a játékos felnőttek se maradjanak ki, őket drónokkal, modellekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk!


    Ajánlatunk


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016