• Program


    Ország Játéka Játszónap / Délután

    Ország Játéka Játszónap / Délután

    Tartsatok velünk a 7. Ország Játéka Játszónapon, október 27-én vasárnap, ahol több ezer négyzetméteren várunk Benneteket, hogy kipróbálhassátok a sok száz versenybe nevezett játékot!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 18:59

    Animátorok segítenek a mind élvezetesebb játékban, s a helyszínen értékes nyereményekért rögtön szavazhattok is kedvenceitekre! Délelőtt és délután a színpadon pedig Kicsi Gesztenye Klub concert vár Benneteket!

    Lesz különterem bébi és kisgyermekjátékokkal az egészen kicsiknek 0-3 éves korig, ovis terem és iskolás terem a nagyobbaknak szerepjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, társas- és építőjátékokkal, Legoval, fejlesztő- és ügyességi játékokkal, légvárral, arcfestéssel, Kicsomi csillámtetoválással, meseszereplőkkel és autófirkálással.
    Velünk lesz a Kicsi Gesztenye klub, a Kicsomi és a Kedd Stúdió is! S hogy a játékos felnőttek se maradjanak ki, őket drónokkal, modellekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk!

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016