• Program


    Országos Boszorkány és Bájital fesztivál

    Országos Boszorkány és Bájital fesztivál

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 18:00

    A Boszorkány és Bájital Fesztivál köszönti Kedves Érdeklődőit.


    A Csillebérci Kerek Erdő kellős közepén, a Csillebérci Szabadtéri Színházban minden boszorkányt, mágust, elvarázsolt királylányt és királyfit őszinte örömmel várunk ezen a bűbájos napon. Mi vár ránk e jeles, s némileg füstszagú koraőszi délutánon és estén? 

     

    18 órától programok a Színház nagyszínpadán. Boszorkánytánc, autentikus boszorkány zene, mágusok, zsönglőrök és mindenféle nem éppen földi jelenségek. A területen: zsibvásár, kellékek és nélkülözhetetlen eszközökből (pl. varázspálca shop, seprű trafik, füstölő kiállítás, stb).  

     

    Este 20 órától: VAZUL VÉRE rockopera PREMIER FILM VETÍTÉS Budapest legnagyobb szabadtéri mozivásznán. 

     

    21 óra, nagyszínpad: HOLDVIOLA KONCERT A Kreatív Művész Labor táncprodukciói BÁJITALOK minden mennyiségben. BOSZORKÁNY SZÉPSÉGVERSENY 22 órakor. És természetesen: a legtradicionálisabb BOSZORKÁNYKONYHA.

    Ajánlatunk


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016