• Program


    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó
    3

    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

    Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 30. hétfő, 15:00

    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

    Sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel készülünk nézőinknek családi, zenés meseshow-nkban, melynek főhőse nem más, mint Oszvald Marika. A „cigánykerék-királynő” bravúros előadásában operettslágereket hallhatunk, megcsodálhatjuk, ahogy az örökifjú művésznő vidáman, könnyedén, nagy szeretettel játszik minden alkalommal, óriási sikert aratva, és a sokféle csoda mellett azt is megmutatja, hogyan tud repülni egy nagyanyó.

    Varázslatos összeállításunkban ezenfelül a műfaj sztárjainak előadásában hallhatunk dalokat olyan népszerű rajzfilmekből, mint
    A dzsungel könyve, az Annie, a Bűbáj, az Oliver, az Oroszlánkirály és a Süsü, a sárkány, ezenkívül Offenbach, Mozart, Kacsóh Pongrác, Huszka Jenő, Szirmai Albert és Kálmán Imre világhírű melódiái is felcsendülnek. Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

     

    Ajánlatunk


    zenés játék két részben

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016